Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Emberek, Mindenki, aki megnézi a weboldalam és érdeklődik az állatok iránt!

 

Szeretnék mesélni Nektek a többi kutyusról, spaniról, akiknek nem lehet / lehetett gazdijuk, igazi, eddig! Fontosnak érzem - kutya mivoltomból kiindulva akár - , hogy bemutassam, mit is csinálunk, amikor nem kiállításon vagy éppen sétáláson, úszáson vagyunk anyával.

 

Anyunak nagy szerencséje van velem, mert nem vagyok féltékeny és nem haragszom ha nincs itthon állandóan velem. Tudom, hogy néha azért is nem lehet velem, mert elmegy segíteni 1-1 árva leendő Barátomért, hogy egy jobb otthont adhassanak Nekik. Ilyenkor, amikor hazajön, érzem a ruháján, hogy idegen kutyussal volt, de ez engem nem zavar, mert tudom, hogy ilyen kis segítséggel is jobbá teszi / teheti az életüket, ezért megengedem neki, hogy néha csavarogjon. Néha az is előfordul, ha anyu úgy gondolja, idehozza hozzánk a Spanit, hogy néhány napig velünk lehessen, jó helyen, a lakótársaimmal és velem. Ez mindenkinek nagyon jó! Jó a kutyusnak, mert nem kell többé egyedül lennie, szeretetet, társaságot és finom ételeket kap, jó Nekem, mert új Barátokat szerezhetek és jó a leendő igazi, végleges Gazdinak, mert a kis Egyetlene, puha párnák közül, illatosan, friss kozmetikával, egészségesen költözhet hozzá tovább.

 

Sokszor én is segítek! Nem nagy dolog, de tudom, hogy örömet szerezhetek vele a többi kutyustársamnak... A kinőtt, nem használt, néha megunt nyakörveimet, pórázaimat, táljaimat, ágyaimat mindig elküldöm anyával Judithoz, aki tudja pontosan, hogy kinek van a legnagyobb szüksége rájuk. Sokszor küldök néhány finomabb falatot is, mert kell Nekik a szeretet és a törődés...

 

Érdekes dolog az élet! AMi számomra egy-egy finomabb falat, egy-egy kinőtt nyakörv, az valaki másnak egy óriási lépés az ÉLET szó IGAZI JELENTÉSE felé!

 www.spanielsos.hu

 

 

A mappában található képek előnézete SpaniSOS